Hej alla aktiva inom Equmenia Gråbo!

Under senaste tiden har vi som bekant haft en chock-ökning i antal smittade i Västra Götaland vilket regeringen och Folkhälsomyndigheten (FHM) tog upp i måndags, den 16:e november. Det är just nu skarpt läge och alla måste dra sitt strå till stacken.
Vi har i vår Equmenia-styrelse, Barn- och UngdomsRådet (BUR), nått en samsyn och tagit ett nytt beslut för närtid om hur vi ska motverka spridning av Covid-19 inom vår verksamhet.

Exodus – ​Vi kör vidare, ​fast på webben​!

Tonår – ​Vi kör vidare, ​fast på webben​!

Scout och Nyingscout – ​Vi tar PAUS året ut och startar igen nästa termin, när det blir ett okej från Folkhälsomyndigheten med flera att göra så.
Barn- och UngdomsRådet har koll på detta och återkommer!

Söndax – ​Vi tar PAUS året ut och startar igen nästa termin, när det blir ett okej från Folkhälsomyndigheten med flera att göra så.
Barn- och UngdomsRådet har koll på detta och återkommer!

Tweenies – ​Vi tar PAUS året ut och startar igen nästa termin, när det blir ett okej från Folkhälsomyndigheten med flera att göra så.
Barn- och UngdomsRådet har koll på detta och återkommer!

Barnkören Singstarz -​ Vi tar PAUS året ut och startar igen nästa termin, när det blir ett okej från Folkhälsomyndigheten med flera att göra så. Barn- och UngdomsRådet har koll på detta och återkommer! ________________________________________________________________________

OBS, Behöver du prata med någon så är du välkommen att kontakta ledarna för din grupp. Du kan smsa, ringa eller maila.
Vår ungdomspastor Johannes finns också tillgänglig för samtal eller andra frågor. Honom når ni på mobil: 0737697752, eller på mail: ​Johannes.Larsson@equmeniakyrkangrabo.se​.

Varma hälsningar och Guds frid! //Barn- och UngdomsRådet, Equmenia Gråbo