KVINNO & HERRFRUKOST

Välkommen på frukost i Equmeniakyrkan

Kom och njut av en frukost i goda vänners lag! En lördag per termin bjuder Equmeniakyrkan Gråbo in till en kvinnofrukost respektive herrfrukost. Vårt frukostteam serverar en god frukost i en varm och välkomnande miljö och en inbjuden gäst talar kring ett tankeväckande tema eller berättar om sitt liv. Vi gläder oss över att så många Gråbobor är med och delar gemenskapen vid dessa frukostar och hoppas få möta dig som varit med tidigare igen. Du som ännu inte varit hos oss ser vi fram emot att träffa vid nästa frukostträff. Du kan också i din tur bjuda med någon och följas åt till frukostträffen. Alla är varmt välkomna till frukostsamlingarna.

Våga satsa på din dröm
I mars 2020 lanserade Caroline Johansson det kristna smyckesföretaget ZOE HOOP. Smyckena har synts bland annat i VOGUE och ELLE och visats på modeveckorna i New York och Paris. 2022 inleddes med en inbjudan att dela sitt vittnesbörd med spelarfruarna under Super Bowl i Los Angeles. 

 På vår kvinnofrukost den 25 februari kommer Caroline berätta om sin inspirerande resa och det finns möjlighet att köpa smycken till bra pris efteråt.

”Förföljda – men inte övergivna”
Det kan ha ett högt pris att följa Kristus. I många länder är det förenat med både diskriminering, trakasserier, fängelse, tortyr och även dödsstraff. Men mitt i svårigheter finns många hoppfulla berättelser. Och trots hat och ondska vinner kärlek i mångas liv. Ljuset lyser trots allt mitt i mörkret.    

På vår herrfrukost den 4 mars kommer Andreas från missions- och människorättsorganisationen Open Doors berätta, visa bilder och film och ge oss en inblick om livet där det är som svårast att vara kristen, om hur vi berörs och hur vi kan göra något.

Information & anmälan

Kontaktperson Kvinnofrukostar:
Anita Rydberg
Telefon:  0709-55 68 67
E-post: anita.rydberg@hotmail.com

Birgitta Arvidsson
Telefon: 0705-84 45 89

Sista anmälningsdag: Onsdag 22 februari

Kontaktperson Herrfrukostar:
Kjell Rydberg
Telefon: 0705-36 92 30
E-post: kjellhrydberg@gmail.com

Jan Arvidsson
Telefon: 0705-923585

Sista anmälningsdag: Onsdag 1 mars

Kostnad:

Ett frukostkuvert kostar 130 kr

Tid:

Frukostarna äger rum en lördag varje höst- och vårtermin.
De börjar kl. 09.00 och slutar ca 11-11.30.