KVINNO & HERRFRUKOST

Välkommen på frukost i Equmeniakyrkan

Kom och njut av en frukost i goda vänners lag! En lördag per termin bjuder Equmeniakyrkan Gråbo in till en kvinnofrukost respektive herrfrukost. Vårt frukostteam serverar en god frukost i en varm och välkomnande miljö och en inbjuden gäst talar kring ett tankeväckande tema eller berättar om sitt liv. Vi gläder oss över att så många Gråbobor är med och delar gemenskapen vid dessa frukostar och hoppas få möta dig som varit med tidigare igen. Du som ännu inte varit hos oss ser vi fram emot att träffa vid nästa frukostträff. Du kan också i din tur bjuda med någon och följas åt till frukostträffen. Alla är varmt välkomna till frukostsamlingarna.

På höstens kvinnofrukost den 22 oktober delar Johanna med sig av sin livsberättelse och sjunger sånger med sin pianist under rubriken
”Ur Skärvorna – Från krossade bilder till nytt liv” Johanna är pastor, låtskrivare och sångare och arbetar inom Equmeniakyrkan.

På höstens herrfrukost den 19 november kommer Bernth att berätta sin livsberättelse under rubriken ”Om vad jag har gjort med livet och vad livet har gjort med mig”
Bernth har många års engagemang i själavårdsrörelsen ”Helhet genom Kristus” och har arbetat som pastor och församlingskonsulent.

Information & anmälan

Kontaktperson Kvinnofrukostar:
Anita Rydberg
Telefon:  0709-55 68 67
E-post: anita.rydberg@hotmail.com

Sista anmälningsdag: Torsdag 20/10

Kontaktperson Herrfrukostar:
Kjell Rydberg
E-post: kjellhrydberg@gmail.com

Sista anmälningsdag: Torsdag 17/11

Kostnad:

Ett frukostkuvert kostar 130 kr

Tid:

Frukostarna äger rum en lördag varje höst- och vårtermin.
De börjar kl. 09.00 och slutar ca 11-11.30.