Tonår2019-03-08T17:27:01+00:00

TONÅR

Jesus, vänner & skoj

På Tonår är du alltid välkommen, precis som du är! Ett gott gäng ungdomar samlas på fredagar för att umgås med varandra och Gud. Vi har andakter där vi ber, sjunger lovsång, delar Guds ord och får lyssna på vittnesbörd och undervisning. Vi äter något gott och hittar på roliga saker tillsammans, kanske leker en lek eller bakar tårta. Ibland åker vi istället på ungdomsmöten i Floda eller Alingsås. Tonår är alltså för dig som tycker om att ha roligt, träffa vänner och är nyfiken på vem Gud är.

Välkommen!

Vårprogram 2018

Tonår är inte alltid på fredagar och inte alltid i Equmeniakyrkan Gråbo - var uppmärksam på detta så du inte missar ett tillfälle! Följ oss på Instagram: greynest och Snapchat: greynestbest för uppdaterad info och påminnelser om vad som händer.

11/1   Uppstart: pizzabakning och levande tipspromenad

18/1   Afterski i Gråbo

25/1   Årsmöte för Equmenia Gråbo, pizza och andakt

1/2      iGod i Alingsås

8/2     Bilkurragömma

15/2    Filmkväll

22/2   Underground Church

1/3      Team från Holsby på besök; tonår på fredag och LIFE på lördag 2/3

8/3     Snack & Snacks

15/3    Tonår

22-24/3   iMission i Alingsås

29/3    Lovsångskväll

5/4      Ungdomsgudstjänst tillsammans med Svenska Kyrkan i Gråbo

12/4    Hemma hos

14-15/4   Miniläger! Efter söndagens gudstjänst spenderar vi resten av dagen tillsammans och sover sedan på Ljungslätt

26/4    Större & bättre

3/5       Elhockey

10/5     Tonår

17/5      Lovsångskväll

24/5     Ingen Tonår pga festkväll för konfa

30/5     Ute på Mjörn

7/6        Fånarna på farmen

Kontaktperson: Cecilia Harvey
E-post: cecilia.harvey@equmeniakyrkangrabo.se
Telefon: 0732-688494

Ta med en tjuga för fika. Kostnad kan tillkomma för särskilda aktiviteter.

Fredagar kl 19.00, om ej annat anges

MEJLA CECILIA

Följ tonår på sociala medier