Tonår2019-05-22T15:47:03+00:00

TONÅR

Jesus, vänner & skoj

På Tonår är du alltid välkommen, precis som du är! Ett gott gäng ungdomar samlas på fredagar för att umgås med varandra och Gud. Vi har andakter där vi ber, sjunger lovsång, delar Guds ord och får lyssna på vittnesbörd och undervisning. Vi äter något gott och hittar på roliga saker tillsammans, kanske leker en lek eller bakar tårta. Ibland åker vi istället på ungdomsmöten i Floda eller Alingsås. Tonår är alltså för dig som tycker om att ha roligt, träffa vänner och är nyfiken på vem Gud är.

Välkommen!

EXPLORE 2019

I sommar kommer vi åka iväg på det stora tonårslägret Explore i Storsjöstrand. Lägret är för dig som börjar 7:an efter sommaren och äldre och är vecka 26, 24-29 juni. En vecka med vänner, bad, Jesus, skoj, andakter, aktiviteter, god mat, bibelstudium, samtal och så mycket mer. Missa inte detta!

Mer information om lägret och anmälan hittar du på hemsidan: www.explorelagret.se. Anmälan är öppen 1-31 maj.

Har du frågor? Kontakta Cecilia!

Vårprogram 2018

Tonår är inte alltid på fredagar och inte alltid i Equmeniakyrkan Gråbo - var uppmärksam på detta så du inte missar ett tillfälle! Följ oss på Instagram: greynest och Snapchat: greynestbest för uppdaterad info och påminnelser om vad som händer.

11/1   Uppstart: pizzabakning och levande tipspromenad

Kontaktperson: Cecilia Harvey
E-post: cecilia.harvey@equmeniakyrkangrabo.se
Telefon: 0732-688494

Ta med en tjuga för fika. Kostnad kan tillkomma för särskilda aktiviteter.

Fredagar kl 19.00, om ej annat anges

MEJLA CECILIA

Följ tonår på sociala medier