Dam & Herrfrukost2019-01-09T19:43:39+00:00

DAM & HERRFRUKOST

Välkommen på frukost i Equmeniakyrkan

Kom och njut av en frukost i goda vänners lag! En lördag per termin bjuder Equmeniakyrkan Gråbo in till en damfrukost respektive herrfrukost. Vårt frukostteam serverar en god frukost i en varm och välkomnande miljö och en inbjuden gäst talar kring ett tankeväckande tema eller berättar om sitt liv. Vi gläder oss över att så många Gråbobor hittar vägen till vår kyrka vid dessa frukostar och hoppas få möta dig igen. Du som ännu inte varit hos oss ser vi fram emot att träffa vid nästa frukostträff. Du kan också i din tur bjuda med någon och följas åt till frukostträffen. Alla är varmt välkomna att delta i dessa frukostsamlingar.

Vårens damfrukost

lördagen den 23 mars 2019

Irma Janzon

Irma är fängelse-pastor i Immanuelskyrkan i Örebro, och fängelsepastor i Kumla
Hon kommer att berätta sim livsberättelse som bl.a innehåller 5 års arbete i centralafrika och arbetet som fängelsepastor i Kumla.

Höstens herrfrukost

lördagen den 2 mars 2019

Robert Eriksson

Robert är pastor, författare och musiker.
Han kommer att tala om Bruce Springsteens uppväxt , liv och omvändelse, blandat med sin egen livsberättelse. Han kommer också att sjunga Bruce Springsteen-låtar.

Information & anmälan

Kontaktperson Damfrukostar:

Anita Rydberg

Telefon: 0302-41738 alt. 0709-55 68 67
E-post: anita.rydberg@hotmail.com

Kontaktperson Herrfrukostar:

Kjell Rydberg

Telefon: 0302-41738 alt. 0705-369230
E-post: kjellhrydberg@gmail.com

Ett frukostkuvert kostar 100 kr

Frukostarna äger rum en lördag varje höst och vårtermin. De börjar
kl 09.00 och slutar ca 11-11.30.

KONTAKTA BOKNINGSANSVARIG