Dam & Herrfrukost 2017-11-15T20:03:08+00:00

DAM & HERRFRUKOST

Välkommen på frukost i Equmeniakyrkan

Kom och njut av en frukost i goda vänners lag! En lördag per termin bjuder Equmeniakyrkan Gråbo in till en damfrukost respektive herrfrukost. Vårt frukostteam serverar en god frukost i en varm och välkomnande miljö och en inbjuden gäst talar kring ett tankeväckande tema eller berättar om sitt liv. Vi gläder oss över att så många Gråbobor hittar vägen till vår kyrka vid dessa frukostar och hoppas få möta dig igen. Du som ännu inte varit hos oss ser vi fram emot att träffa vid nästa frukostträff. Du kan också i din tur bjuda med någon och följas åt till frukostträffen. Alla är varmt välkomna att delta i dessa frukostsamlingar.

Vårens damfrukost

lördagen den 3 februari 2018

Jonas Helgesson

Jonas Helgesson, född 1978 i Göteborg
Komiker, författare och föreläsare. Han föddes med CP-skada, men uppmuntrades av sin familj under hela sin uppväxt, att klara nya saker.

Vårens herrfrukost

lördagen den 3e mars 2018

Tomas Fransson -från chef på Volvo till sjukvård i Afrika

Tomas Fransson har tagit ett rejält kliv i livet efter 30 års karriär inom Volvo Group. Han sa upp sig från jobbet och har det senaste året sökt något att ägna sig åt som skulle ge livet mer innehåll. Han började i stället arbeta med internationellt hjälparbete, som Sverigechef för Mercy Ships.

Information & anmälan

Kontaktperson Damfrukostar:

Anita Rydberg

Telefon: 0302-41738 alt. 0709-55 68 67
E-post: anita.rydberg@hotmail.com

Kontaktperson Herrfrukostar:

Kjell Rydberg

Telefon: 0302-41738 alt. 0705-369230
E-post: kjellhrydberg@gmail.com

Ett frukostkuvert kostar 100 kr

Frukostarna äger rum en lördag varje höst och vårtermin. De börjar
kl 09.00 och slutar ca 11-11.30.

KONTAKTA BOKNINGSANSVARIG