Dam & Herrfrukost 2017-10-10T20:35:19+00:00

DAM & HERRFRUKOST

Välkommen på frukost i Equmeniakyrkan

Kom och njut av en frukost i goda vänners lag! En lördag per termin bjuder Equmeniakyrkan Gråbo in till en damfrukost respektive herrfrukost. Vårt frukostteam serverar en god frukost i en varm och välkomnande miljö och en inbjuden gäst talar kring ett tankeväckande tema eller berättar om sitt liv. Vi gläder oss över att så många Gråbobor hittar vägen till vår kyrka vid dessa frukostar och hoppas få möta dig igen. Du som ännu inte varit hos oss ser vi fram emot att träffa vid nästa frukostträff. Du kan också i din tur bjuda med någon och följas åt till frukostträffen. Alla är varmt välkomna att delta i dessa frukostsamlingar.

Höstens herrfrukost

Höstens herrfrukost går av stapeln den 7 oktober och då gästar  av Pelle Westman. Pelle är född 1967, kommer från Göteborg och är journalist på Svt Göteborg. Han har b.l.a jobbat med Mat Tina, Tinas kök, som programledare för Västnytt och i Uppdrag granskning.  Pelle kommer att tala om hur det är att vara granskande journalist och kristen.

Höstens damfrukost

Höstens kvinnofrukost blir den 28 oktober, då Lena Helgesson är dagens gäst. Lena är mamma till författaren, komikern och artisten Jonas Helgesson.  Hon berättar öppenhjärtligt om livet som mamma till ett barn med funktionshinder. Hennes föreläsning har rubriken, kampen och lyckan med ett CP-skadat barn.

Information & anmälan

Kontaktperson Damfrukostar:

Anita Rydberg

Telefon: 0302-41738 alt. 0709-55 68 67
E-post: anita.rydberg@hotmail.com

Kontaktperson Herrfrukostar:

Kjell Rydberg

Telefon: 0302-41738 alt. 0705-369230
E-post: kjellhrydberg@gmail.com

Ett frukostkuvert kostar 100 kr

Frukostarna äger rum en lördag varje höst och vårtermin. De börjar
kl 09.00 och slutar ca 11-11.30.

KONTAKTA BOKNINGSANSVARIG