Dam & Herrfrukost2019-04-23T18:05:53+00:00

DAM & HERRFRUKOST

Välkommen på frukost i Equmeniakyrkan

Kom och njut av en frukost i goda vänners lag! En lördag per termin bjuder Equmeniakyrkan Gråbo in till en damfrukost respektive herrfrukost. Vårt frukostteam serverar en god frukost i en varm och välkomnande miljö och en inbjuden gäst talar kring ett tankeväckande tema eller berättar om sitt liv. Vi gläder oss över att så många Gråbobor hittar vägen till vår kyrka vid dessa frukostar och hoppas få möta dig igen. Du som ännu inte varit hos oss ser vi fram emot att träffa vid nästa frukostträff. Du kan också i din tur bjuda med någon och följas åt till frukostträffen. Alla är varmt välkomna att delta i dessa frukostsamlingar.

Höstens damfrukost

Lördagen den 16 november 2019.

Lena Junholm

Hon kommer  att prata över temat ” Människor jag mött”.
Lena är socionom och kristen som möter många människor i olika skede i livet.

Höstens herrfrukost

Lördagen den 26 oktober 2019

Dan Ådahl

Vi får besök av musikern, sångaren och författaren Dan Ådahl, som kommer att
berätta och sjunga sin livsberättelse under rubriken, ” Det finaste du kan ge till Gud, är det fulaste du har”.

Information & anmälan

Kontaktperson Damfrukostar:

Anita Rydberg

Telefon: 0302-41738 alt. 0709-55 68 67
E-post: anita.rydberg@hotmail.com

Kontaktperson Herrfrukostar:

Kjell Rydberg

Telefon: 0302-41738 alt. 0705-369230
E-post: kjellhrydberg@gmail.com

Ett frukostkuvert kostar 100 kr

Frukostarna äger rum en lördag varje höst och vårtermin. De börjar
kl 09.00 och slutar ca 11-11.30.

KONTAKTA BOKNINGSANSVARIG